Inspirasjonskurs for Skateboard i Vinterferien.

I vinterferien har vi Inspirasjonskurs for Skateboard. Kurset er tenkt for nybegynnere og middels øvet i alderen 7. – 14. år. På kurset får du lære det grunnleggende trinnene for å stå og rulle trygt, samt kjøre regler ved Arena Bekkestua’s Skatepark.

Det blir totalt 2 inspirasjonskurs i skate. Du får instruksjon etter nivå, behov og ønsker. Kurset er brukerstyrt, dvs. at vi ikke har et fast program som alle skall gjennom. Brukeren prøver det de har lyst til og Instruktørene veileder dem på det. Hjelm og brett kan lånes men det er noe begrenset antall.

Kursene går over to dager i tidsrommet 09:00 til 12:00. Deretter åpner Arena for de andre brukerne. Hvis man orker og har lyst kan man bli igjen etter kurset begge dager. Du trenger da ikke kjøpe dagskort. På kurset vil bli servert en enkel lunsj bestående av Ost & Skinke baguett & en brus. Kurset koster 450.- for to dager. Vi sender faktura på kursavgiften.

For påmelding Send:  Navn, alder og tlfnr foresatt og ønsket kursdato til stig.fallingen@baerum.kommune.no

Inspirasjonskurs # 1 mandag 17. og tirsdag 18. februar.

Inspirasjonskurs # 2  onsdag 19. og torsdag 20. februar.

Registrering Inspirasjonskurs ARENA Bekkestua

Info skriv foresatte