Inspirasjonskurs for Skateboard i Høstferien!

I høstferien har vi Inspirasjonskurs for Skateboard. Kurset er tenkt for nybegynnere og middels øvet i alderen 7. – 14. år. På kurset får du lære det grunnleggende trinnene for å stå og rulle trygt, samt kjøre regler ved Arena Bekkestua’s Skatepark.

Det blir totalt 2 stk inspirasjonskurs i skate. Du får instruksjon etter nivå, behov og ønsker. Kurset er brukerstyrt, dvs. at vi ikke har et fast program som alle skall gjennom. Brukeren prøver det de har lyst til og Instruktørene veileder dem på det. Hjelm og brett kan lånes men det er noe begrenset antall. Alle deltakere må bruke hjelm på kurset.

Kursene går over to dager i tidsrommet 09:00 til 12:00. Deretter åpner Arena for de andre brukerne. Hvis man orker og har lyst kan man bli igjen etter kurset begge dager. Du trenger da ikke kjøpe dagskort. På kurset vil bli servert en enkel lunsj bestående av Ost & Skinke baguett & en brus. Kurset koster 450.- for to dager. Vi sender faktura på kursavgiften.

For påmelding Send: Navn, alder, adresse samt tlfnr foresatt og ønsket kursdato til rory.skarin@baerum.kommune.no

Inspirasjonskurs # 1 mandag 29. og tirsdag 30. september.

Inspirasjonskurs # 2  onsdag 01. og torsdag 02. oktober.

Registrering Inspirasjonskurs ARENA Bekkestua

Info skriv foresatte