Oslo Open – Girlz Skate Session fredag 26. februar

Fredag 26.02 i vinterferien arrangeres Oslo Open Girlz Skate Session på Arena.

Her kan jenter i alle aldre få skate sammen med de profesjonelle jentene som deltar under X Games!!! Ta med deg venninnene dine og bli med på det kuleste skatearrangementet gjort for jenter i Norge noen gang. Mange jenter fra rundt i landet, Sverige og Europa kommer reisende hit for å være med så blir det mulig å skat…e og bli kjent med mange likesinnede.

Dj Lady Sha fra Los Angeles vil spille live musikk og så avsluttes det med pizzaparty i 2 etg. På Arena pizza. Det blir kule premier og give aways for deltakerne som melder seg på. Arrangementet varer fra kl. 11-16. Den første timen 11-12 er reservert for jenter 12 år og under, fra 12-16 er det åpent for alle aldre.