Halloween feiring og Konkurranse(r) 31. oktober.

20.10.16 Admin#

Velkommen til Halloween på Arena mandag 31. Oktober!
I år blir det mest fokus på at alle som er hos oss skal ha det bra sammen. Rett og slett å feire Halloween på Arena Bekkestua. Her skal vi kle oss ut og spise godteri, men ikke minst gjøre det vi liker best. Fortvil ikke. Vi skal ha litt konkurranser og. For både skateboard og sparkesykkel blir det høyest ollie/hop, lengst ollie/hop og deathrace cup.
Det vil si at det blir en sammenlagt vinner. Gjør du det dårlig i høyest ollie/hop, har du muligheten til å redde deg inn og dra i land seieren fordet. Ikke minst vil det bli en best kostyme vinner.

Denne dagen åpner vi kl. 17 og vil være åpent for skateboard, sparkesykkel, inlines og Spillhuset. De aller yngste (til og med 7. klasse) kan være hos oss til kl. 20. Da vil vi annonsere vinnerene av konkurransene. Etter dette er det kun åpent for 8. klasse og opp. Denne dagen er det GRATIS for alle.

Velkommen!

 

 • Nyheter

  • 14.12.17 Fritjof Krogvold

   Åpningstider for Juleferien 2017. Fredag 22/12: – Vanlig fredagsprogram. 23/12 – 26/12: Lille julaften – Julaften – 1. Juledag –...

   [ Les mer ]
  • 29.11.17 Admin#

   Arena må dessverre holde stengt i kveld grunnet sykdom. Dørene stenger kl.1700. Beklager ulempen. Velkommen tilbake igjen i morgen torsdag....

   [ Les mer ]

  Nyhetsarkiv

 • Nyhetsbrev

Webløsning levert av ProAssist - Visuell Kommunikasjon