Inspirasjonskurs for skateboard og sparkesykkel i høstferien.

Om to uker er det allerede høstferie. Da holder vi på Arena Bekkestua inspirasjonskurs. Det som er nytt for dette kurset er at det nå er både sparkesykkel og skateboard sammen. I og med at dette er nytt er det nå MAX 15 deltakere per kurs. Her vil det bli førstemann til mølla. Samtidig vil vi at så mange som mulig skal få vært med. Derfor kan man melde seg på begge kursene, men vi vil prioritere nye deltakere som melder seg på …det andre kurset.

Kurs 1: 2 – 3 oktober kl. 09.00 – 12.00

Kurs 2: 4 – 5 oktober kl 09.00 – 12.00

Pris for kurs er 650,- pr. kurs. Dette inkluderer lunch med en drikke pr dag.

Påmelding gjøres til per.fjeld@baerum.kommune.no Skriv navn og alder på deltaker og dere vil få en bekreftelse på mail.Inspirasjonskurs