Arena stengt inntil videre.

07.07.20 Admin#

Ungdom og Fritid Bærum Kommune har besluttet å prioritere fem basestasjoner utover sommerferien. Disse er Rykkinn FritidshusMarie PlahteØsterås fritidssenterHundsund fritid på Punkt. Helset og sist men ikke minst en egen base på Kadettangen i Sandvika. Arena Bekkestua vil dessverre fortsette være stengt inntil videre men alle våre utendørs skateanlegg vil være tilgjengelige for bruk på eget ansvar og etter Helsemyndigheters anbefalinger (www.fhi.nowww.helsenorge.no) Noen av Arena’s personal kommer til å besøke ovennevnte klubber og utendørsanlegg i løpet av sommerferien. Det vil komme ut mer info etterhvert, så følg med! Følg også Ungdom og Fritid Bærum kommune#UFB_LIVE for oppdateringer om sommerens program. Vi håper å se dere her igjen til høsten! Ta vare på dere selv og hverandre. Vi på Arena ønsker dere alle en god og trygg sommer! 😎☀️🌿🌼🌸🌊⛱🛹🏓🛴🏀🎮🚴‍♀️🎶🎹❤️💛💚💙💜🖤🎉🏳️‍🌈

 • Nyheter

  • 07.07.20Admin#

   Ungdom og Fritid Bærum Kommune har besluttet å prioritere fem basestasjoner utover sommerferien. Disse er Rykkinn Fritidshus, Marie Plahte, Østerås fritidssenter/ Hundsund fritid på Punkt. Helset og sist...

   [ Les mer ]
  • 13.03.20Admin#

   Kommuneoverlegen har følgende råd til voksne, barn og unge: Alle som er syke med luftveissymptomer må holde seg hjemme hos...

   [ Les mer ]

  Nyhetsarkiv

 • Nyhetsbrev

Webløsning levert av ProAssist - Visuell Kommunikasjon