Arena stengt inntil videre.

07.07.20 Admin#

Ungdom og Fritid Bærum Kommune har besluttet å prioritere fem basestasjoner utover sommerferien. Disse er Rykkinn FritidshusMarie PlahteØsterås fritidssenterHundsund fritid på Punkt. Helset og sist men ikke minst en egen base på Kadettangen i Sandvika. Arena Bekkestua vil dessverre fortsette være stengt inntil videre men alle våre utendørs skateanlegg vil være tilgjengelige for bruk på eget ansvar og etter Helsemyndigheters anbefalinger (www.fhi.nowww.helsenorge.no) Noen av Arena’s personal kommer til å besøke ovennevnte klubber og utendørsanlegg i løpet av sommerferien. Det vil komme ut mer info etterhvert, så følg med! Følg også Ungdom og Fritid Bærum kommune#UFB_LIVE for oppdateringer om sommerens program. Vi håper å se dere her igjen til høsten! Ta vare på dere selv og hverandre. Vi på Arena ønsker dere alle en god og trygg sommer! 😎☀️🌿🌼🌸🌊⛱🛹🏓🛴🏀🎮🚴‍♀️🎶🎹❤️💛💚💙💜🖤🎉🏳️‍🌈

 • Nyheter

  • 10.06.21Arena Admin

   UFB x VSF presenterer GRATIS dagscamp for skateboard på Arena Bekkestua. Åpent for alle nivåer (du blir veiledet etter eget...

   [ Les mer ]
  • 10.06.21Arena Admin

   Vi har lagt ut alle Ungdom og Fritid Bærum (UFB) sine sommer aktiviteter som arrangementer (eventer) på vår FACEBOOKSIDE. NB:...

   [ Les mer ]

  Nyhetsarkiv

 • Nyhetsbrev

Webløsning levert av ProAssist - Visuell Kommunikasjon