Nytt tilbud under utvikling 2020 – 2021

19.10.20 Arena Admin

Nytt tilbud under utvikling sesongen 2020 – 2021

Pga. COVID-19 Pandemien er Arena Bekkestua stengt inntil videre. Ungdom og Fritid Bærum Kommune, (UFB) som Arena Bekkestua er del av jobber samtidig med en videreutvikling av tjenesten i henhold til Bærum Kommune sine langsiktige planer. Les – Omstilling Ungdom og Fritid https://www.baerum.kommune.no/styringsdokumenter/handlingsprogram-20212024/4.-barn-og-unge/#chapter2

I dette ligger bla. å kunne tilrettelegge for at flere frivillige grupper, lag og foreninger kan få tilgang på Ungdom og Fritids lokaler med og uten vår tilstedeværelse. I den anledning er bla. Viken Skateboardforening (VSF) nå etablert fra et lokalt initiativ. Vi jobber tett sammen med dem for å ivareta et nytt rulle tilbud iht. til gjeldende smittevernregler gjennom vinteren 2021. Følg med på våre Facebook sider for oppdateringer: Arena Bekkestua, Ungdom og Fritid Bærum @arenabekkestua og @UFB_insta på Instagram.

Mvh, Rory Skarin
Leder Arena Bekkestua
Ungdom og Fritid Bærum
rory.skarin@baerum.kommune.no

 • Nyheter

  • 19.10.20Arena Admin

   Nytt tilbud under utvikling sesongen 2020 – 2021 Pga. COVID-19 Pandemien er Arena Bekkestua stengt inntil videre. Ungdom og Fritid...

   [ Les mer ]
  • 21.09.20Arena Admin

   Ungdom og Fritid Bærum, @UFB_insta – har snekret sammen et tettpakket program med noe for alle! Send NAVN / ALDER...

   [ Les mer ]

  Nyhetsarkiv

 • Nyhetsbrev

Webløsning levert av ProAssist - Visuell Kommunikasjon