Nytt tilbud under utvikling 2020 – 2021

19.10.20 Arena Admin

Nytt tilbud under utvikling sesongen 2020 – 2021

Pga. COVID-19 Pandemien er Arena Bekkestua stengt inntil videre. Ungdom og Fritid Bærum Kommune, (UFB) som Arena Bekkestua er del av jobber samtidig med en videreutvikling av tjenesten i henhold til Bærum Kommunes langsiktige handlings planer. Les – Omstilling Ungdom og Fritid https://www.baerum.kommune.no/styringsdokumenter/handlingsprogram-20212024/4.-barn-og-unge/#chapter2

I dette ligger bla. å kunne tilrettelegge for at flere frivillige grupper, lag og foreninger kan få tilgang på Ungdom og Fritids lokaler med og uten vår tilstedeværelse. Gjennom tilrettelegging og dialog med våre brukere ble Viken Skateboardforening (VSF) og Girls On Wheels (GOW) realisert og etablert i 2020. Begge drifter nå et begrenset aktivitetstilbud iht. gjeldende smittevernregler. Vi jobber tett sammen med dem for å videre utvikle og bygge opp den nye drifts modellen her på Arena Bekkestua. Følg med på våre Facebook sider for oppdateringer: Arena Bekkestua, Ungdom og Fritid Bærum @arenabekkestua og @UFB_insta på Instagram.

Mvh, Rory Skarin
Leder Arena Bekkestua
Ungdom og Fritid Bærum
rory.skarin@baerum.kommune.no

 • Nyheter

  • 10.06.21Arena Admin

   UFB x VSF presenterer GRATIS dagscamp for skateboard på Arena Bekkestua. Åpent for alle nivåer (du blir veiledet etter eget...

   [ Les mer ]
  • 10.06.21Arena Admin

   Vi har lagt ut alle Ungdom og Fritid Bærum (UFB) sine sommer aktiviteter som arrangementer (eventer) på vår FACEBOOKSIDE. NB:...

   [ Les mer ]

  Nyhetsarkiv

 • Nyhetsbrev

Webløsning levert av ProAssist - Visuell Kommunikasjon