BMX

Åpningstider for BMX se, http://arenabekkestua.no/apningstider-2/

Lån en BMX
Arena har Wethepeople utlånssykler. Utlånssyklene kan brukes både inne og ute. NB! Vi låner ikke ut sykler hvis det er vått ute. Skulle det skje noe med sykkelen mens du låner den, er det fint om du sier fra med en gang så vi får fikset det, eller gitt deg en annen sykkel.

Låne verktøy og pumpe
Vi har alt av verktøy som trengs for å skru en sykkel komplett fra hverandre og sammen igjen. Om du merker at noe ikke er som det skal på sykkelen, hjelper vi gjerne til med å fikse det. Punktering er det vanligste uhellet. Beste måten å unngå det er å ha mye luft i dekkene. Sjekk dekkanten på dine dekk for å se hvor mye trykk de tåler.

Sykkelrenslighet
Sjekk at du ikke har våt eller veldig møkkete sykkel før du bruker hallen. Platene i hallen er veldig ømfintlige for fuktighet, og tørr møkk gjør gulvet i hallen glatt. Bruk gjerne kostene ved trappa til å børste av snø/møkk fra dekk.

Parkkultur og de uskrevne reglene
Er man ny i en skatepark, kan det se ut som et virvar av syklister på kryss og tvers, men det er noen kjøreregler som følges: Ikke kjør før det er klart. Er det mange i parken, må man regne med å vente lenger på tur. Bruk kroppsspråk. Har du ene foten klar på pedalen og står over sykkelen, viser du de rundt deg at du gjør deg klar til å kjøre. Sitter du på setet med begge føttene på gulvet viser du at du tar en pause og andre kan kjøre før deg. Ikke kjør lange runs med mange forsøk hvis det er flere som venter på tur. 3 forsøk på et tricks før man tar en pause pleier å passe. Slipp til nybegynnere, de synes ofte det er skummelt å kjøre ut med mange erfarne kjørere. Krasjer man med hverandre, spør man om det gikk bra med den andre. Hvis noen tryner på en morsom måte, sjekk at det gikk bra med personen før du ler.

 • Nyheter

  • 13.09.19 Admin#

   Vi har følgende åpningtider i høstferien uke 40, Velkommen til session!...

   [ Les mer ]
  • Admin#

   Vi har et Inspirasjonskurs i høstferien uke 40 med start mandag 30/9 tom. 1/10. Send forespørsel til per.fjeld@baerum.kommune.no for påmelding....

   [ Les mer ]

  Nyhetsarkiv

 • Nyhetsbrev

Webløsning levert av ProAssist - Visuell Kommunikasjon