Godt nytt år fra UFB!

Nå er det årets siste dag! 2023 er et år vi aldri kommer til å glemme Vi gjennomførte blant annet Norges første festival for egenorganisert aktivitet, sammen med et fantastisk team av ungdommer, såvel et team av gode samarbeidspartnere!

UFB Vårslipp ble åpnet av fantastiske kulturminister Anette Trettebergstuen og vår kjære ordfører Lisbeth Hammer Krog!

Vi gjennomførte festivalen på tross av storm, snø, sol, snø, hagl, regn og en noen timer med sol. Absolutt alt som Norge kan tilby av vær, haha! Den ene dagen på UFB Arena Bekkestua og den andre dagen på UFB Motorsenteret og Rud Rampland!

Det var ekstra stas å ha besøk av kjente artister fra inn- og utland med gratis workshops! Vi kan fortelle at de elsket Bærum og at det var nesten ikke noe vits å ta turen til Oslo?!

Begge dagene var det gratis utlån av utstyr fra BUA Bærum og med ansatte fra UFB Marie Plahte UFB Helset som bidro!

Ikke minst må vi si at det i begynnelsen var et initiativ vi fikk i gang sammen med Viken fylkeskommune Ungdom og Fritid og Girls on Wheels, senere også Tverga!

Vi rakk nesten ikke sette oss ned på stolen før Sandvika Pride var i gang. Med forberedelser til den første Pride Parade noengang arrangert i Sandvika! Det startet med en ungdomsgjeng på UFB Helset og nå er det kommet for å bli, fantastisk

Vi kunne skrevet videre og videre, høsten var like proppfull av aktiviteter. Det er så mange fine opplevelser vi skulle delt Så mange fine ungdommer vi møter, episoder som ikke kommer frem i nyhetsbildet. Vi vil fortsette å jobbe beinhardt for at dere, ungdommen (selv om dere ikke er på Facebook) skal ha det fint! Dere er kanonbra!

Til sist! Det aller mest spennende for 2024 og kanskje for Ungdom og Fritid Bærum kommune på leenge er nye UFB Løkketangen! Bærums nye kreative møteplass for ungdom!

Her kan vi ikke si mere enn at det er bare å glede seg!

Godt nytt år kjære ungdom i Bærum, kjære foreldre, kjære samarbeidspartnere og alle vi har truffet på vår vei!

Tusen takk, vi føler vi har verdens beste jobb! Vi er så heldige som jobber med alle de fine ungdommene i Bærum!

Hilsen Ungdom og Fritid Bærum kommune


Se filmen her!



Forrige
Forrige

Sommer 2024

Neste
Neste

Jul i Bærum!🎄