Sommerskolen 2024 ☀️😎

Velkommen til sommerskolen i Bærum 2024, tilrettelagt av Ungdom og Fritid i Bærum kommune!

Årets sommerskoler er ikke bare en hvilken som helst sommerskole - det er en uke fylt med muligheter for vekst, utforsking og moro. Med et spenn av tilbud du ikke finner andre steder,

mener vi!
Vi er stolte av å tilby et variert utvalg av aktiviteter med både interne aktiviteter og eksterne leverandører, skreddersydd for å appellere til mange ulike interesser og lidenskaper. Enten du elsker å uttrykke deg gjennom musikk, dykke inn i spennende programmering, boltre deg på skateboard eller rulleskøyter, male livet på byens vegger med street art, eller føle spenningen av å kaste deg ut i svømmehallen - vi har noe for alle!

Nytt for i år er at vi også samarbeider med Kulturskolen i Bærum.

Hopp inn til en magisk verden av musikk, teater, beats og låtskriving. La dine melodiske drømmer bli til virkelighet i deres musikkverksteder. Her kan du utforske instrumenter, lære å skrive tekster og sette sammen din egen unike lyd. Uansett om du er en aspirerende rockestjerne, en rytmeslående rapper eller en sjelfull singer-songwriter, er vår sommerskole det perfekte stedet å dyrke din musikalske lidenskap.

Sommerskolen er åpen for deg som begynner i 5. klasse og helt opp til 10. klasse. Hos oss får du en valgfri uke hvor du kan utforske dine nåværende eller nye interesser og lidenskaper.

Det beste av alt? Våre tilbud er gratis!. Vi tror på å gjøre læring, aktivitet og moro tilgjengelig for alle, uavhengig av bakgrunn eller økonomisk situasjon.

Sommerskolen i Bærum 2024 er ikke bare en mulighet til å lære nye ferdigheter, det er også en mulighet til å skape varige minner og vennskap som vil kanskje vil vare livet ut?

Vårt dedikerte team av veiledere og instruktører er her for å støtte deg på din reise, oppmuntre deg til å utforske dine interesser og oppdage nye lidenskaper.

Bli med på en uke hvor hver dag er en ny mulighet til å vokse, le og skape uforglemmelige minner sammen med venner, gamle og nye. Vi gleder oss til å se DEG!

Skal du på kino snart? 🎬🌟 Klar, ferdig, action! Se reklamefilmen vår på kino!

Vi er og stolte over å kunngjøre lanseringen av vår spennende reklamefilm som vil skinne hver dag helt til midten av mai, på Odeon Kino i Sandvika. Del filmen med venner, familie og naboer - spre ordet, og inviter alle til å delta på årets mest spennende sommerskoleopplevelse! Filmen skal vises på alle Bærumskolene, i kommunehuset og i våre kanaler. I år skal ingen barn- og unge ikke ha hørt eller fått tilbud om sommerskolen!

Nytt for 2024 er at vi også har telefonsupport mellom klokken 10:00 og 14:00. Vi svarer på mail kontinuerlig, vi har i tillegg en egen virtuell AI-assistent og en en levende innholdsproduksjon med eget reportasjeteam av ungdommer.

Vi gleder oss!

www.sommerskolenbaerum.no

Kurskatalog lanseres mandag 25/3 klokken 18:00

Påmedeldingen vår åpner mandag 2/4 klokken 18:00

Forrige
Forrige

URB på UFB Løkketangen

Neste
Neste

Vinterferie med UFB?