UFB besøker Trondheim

UFB har nylig vært på besøk i Trondheim for å få inspirasjon til fremtidige UFB Løkketangen- Sandvikas nye kreative møteplass for ungdom!  Vi ble veldig inspirert!

Først ute vare en stopp på Kultursentret ISAK med 3500 fantastiske kvadratmeter fylt med kultur for, av og med ungdom. For et drømmested!

“Skaperloft” og musikkproduksjon, medieverksted, scene, café og mye mer. ISAK er en arena for ungdom som vil produsere, utøve og oppleve kultur og beskriver seg selv som et kreativt miljø, der alt er mulig.

Vi kjenner oss igjen i filosofien og visjonen til det vi ønsker å skape på fremtidige UFB- Løkketangen.

Tirsdag besøkte vi NTNU- Norges teknologiske høyskole for å sjekke ut deres ulike skaperverksteder. Det er tegnet opp 400 m2 skaperverksted på fremtidige UFB Løkketangen og vi ønsker både inspirasjon og nettverk. Først besøkte vi MAKE NTNU som er et døgnåpent skaperverksted drevet av studenter. Driften minner mye om vårt eget verksted Flisespikkeriet på Helset; en inkluderende møteplass for studenter som vil realisere ulike ideer og prosjekter. Så besøkte vi studentdrevne Hacker Space med teknologi som droner, 3D-printere og VR-utstyr til disposisjon. Hacker Space arrangerer også LAN, brettspillskvelder og kurs. Til sist fikk vi en omvisning på Omega Verksted.

På Omega kan du lodde, dreie, sveise, game, spise pizza, laserkutte, fikse og lage ting. Det arrangeres også robotkrig to ganger i året og verkstedet har en egen kiosk. Vi skjønner at dette er et populært sted!

 En stor takk til dere, som inspirerte oss i vårt arbeid!

Neste gang håper vi at dere tar en tur innom oss!

Besøk oss på UFB Løkketangen her

Besøk ISAK her

Forrige
Forrige

Rebecca og Sandvika

Neste
Neste

Ledige stillinger på Sommerskolen 2024!