Skateboard på Arena Bekkestua

Åpningstider Skate

Mandag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag.

Merk! Klikk på bilde for å se aldersinndeling og dager du kan skate.

 

 

Hallen innholder

Arena kan tilby innendørs streetpark i tillegg til utendørs-parken som benyttes på sommerhalvåret. Streetparken innholder ramper og elementer tilpasset forskjellige ferdighetsnivåer og ønsker.Inne i hallen er det også en miniramp som brukes uavhengig av streetparken.

Lån av brett og sikkerhetsutstyr

I shopen finnes utlånsbrett. Disse lånes ut gratis mot gyldig billett og et depositum. Arena anbefaler alle å bruke sikkerhetsutstyr. Lånehjelmer henger ved inngangen og er gratis for alle brukere av hallen.

Park kultur og uskrevne regler

En travel streetpark har mange uskrevne regler som følges av brukerne. I all hovedsak gjelder det å forstå ”mønsteret” i hallen. Arena er avlang og har en fartsretning. Prøv å følg fartsretningen og vær varsom når/hvis du skal krysse hallen på tvers. Vær spesielt påpasselig rundt de store elementene, der er farten høyest! Vis hensyn til de andre i hallen og slipp til nybegynnere. Skateboarding er en inkluderene kultur, alle nye brukere skal føle seg velkommen. På Arena jobber det dedikerte miljøarbeidere som også er habile skatere. Bare ta kontakt med oss hvis det er noe som er uklart.

All skating skjer på eget ansvar. Skulle uhellet være ute er det personale i hallen som har gode rutiner rundt enhver situasjon.